Az alábbi térképen a Budapest, I. kerületi parkolási zónákat, parkolási automatákat, mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyeket, valamint egyéb fontos információkat találhatja meg.

Jelmagyarázat:


P – parkolási automata, egérkattintásra az előugró ablakban az automata pontos helyét, mobilparkolási zónakódot, az órai parkolási díjat és a maximum várakozási időt is elolvashatja. Emellett megtalálja még az automata sorszámát is, mely annak meghibásodásakor, és a hiba bejelentésekor nyújt segítséget. 

i – fontos információ, egérkattintásra az előugró ablakban olvashat bővebben az adott helyszínről. 

Mozgáskorlátozott jel – a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyeket jelöli, egérkattintásra az előugró ablakban tájékozódhat a pontos címről, valamint a helyszínen lévő, jelzett parkolóhelyek számáról. 

Sárga autó – A parkolási zóna kezdetét jelzik. 

Lila autó – A parkolási zóna végét jelzik.
 

A kerületi parkolási zónákat különböző színekkel jelöltük. Amennyiben a zónán belül, a színezett területre kattint, előugró ablakban olvashat információkat az adott zónával kapcsolatban (várakozási díj, pótdíjak összege, behajtási és várakozási korlátozások stb.).

A térkép tetején lévő sötét sávban, jobb szélen található jelre kattintva a térkép új lapon, teljes képernyős módban nyílik meg, így kényelmesebben böngészheti azt. A térkép bal oldalán található listában látható az összes elhelyezett jelzés, így azokat a lista jobb oldalán lévő gördítősávval könnyedén végignézheti.

Reméljük, jelen fejlesztésünk megelégedésére szolgál. Amennyiben olyan információra van szüksége, mely a lenti térképen nem található meg, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

  • Az I. kerület várakozási övezetében Siemens Prizma 6, Sicurro és Baumann, valamint Parkeon Strada típusú jegykiadó automaták találhatóak.
  • Magyarországon forgalomban lévő összes tipusú pénzérmével (5,10,20,50,100,200) lehetőség van fizetni a Siemens és a Baumann tipusú automatáknál, Bankártyás fizetés lehetősége csak a Parkeon Strada tipusu jegykiadó automatánál a Lovas utca 40-nél lévlő eszköznél lehetséges.
  • Az automatáink egyszerre maximum 30 db érmét tudnak elfogadni, ezen felüli teljesítés esetében a bedobott érméket visszaadja a gép.
  • Jegykiadó automatáink mindegyike az üzemidő vége előtti utolsó negyed órában a minimum fizetendő összegnél kevesebbet is elfogadnak.
  • Parkolóórák meghibásodásának bejelentése:
    Telefon: + 36 1 510-0766
Translate »