Ügyfélszolgálatunk  ÁFA-s számlát a készpénzzel megváltott jegyekről, befizetett pótdíjakról és egyéb befizetésekről van lehetősége kiállítani. Fontos megjegyezni, hogy a megváltott parkolójegyek esetében csak az eredeti bizonylatok ellenében áll módunkban az ÁFÁ-s számlát kiállítani.

Az ÁFÁ-s számla igénylése történhet postai úton és személyesen ügyfélszolgálati irodánkban.
Postai címünk: 1011 Budapest, Fő utca 15.

A kiállított számla az 1988. évi I. törvény alapján minden esetben két elkülöníthető tételből áll, várakozási díjból és pótdíjból. A felsorolt két tétel közül, csak a várakozási díj tartalmaz ÁFÁ-t a befizetett összeg pótdíj része nem tartalmaz ÁFÁ-t!

Postai befizetés, illetve átutalás esetén a számla kiállítása csak a befizető nevére és címére történhet. Amennyiben a számlakérés postán történik, a kísérő levélben kérjük feltüntetni a számlakérő nevét, címét, valamint adószámát, illetve postázási címét, melyre a számla megküldését kéri.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény alapján parkolójegyről Áfa-s számla kiállítása – pótdíj befizetése -csekken, utalással – a teljesítés napját követő 8 naptári napon belül lehetséges, több parkolójegy összegyűjtése esetén, havonta, a hónap utolsó napját követő 8 naptári napon belül áll módunkban számlát kiállítani.

Translate »