hb.jpg

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat Képviselő-testületének határozata alapján a Halászbástya felső kilátó szinten lévő beléptető rendszert a Budavári Kapu Kft. üzemelteti.

Ennek megfelelően 2021. szeptember 1-én 9 órától a Halászbástya felső kilátószintje csak díjfizetés ellenében látogatható.

A helyszínen kollégáink nyújtanak segítséget a látogatóknak az automata használatban és a belépésben.

A nyitvatartási idő folyamatos működéssel: 2021. július 1-től december 23-ig 9-órától 19 óráig

Halászbástya felső kilátó szintjére való belépésre jogosító jegyek árait az alábbiakban találhatják meg:

teljes árú jegy ára:                                        1200 Ft

50 %-os kedvezményes jegy ára:                     600 Ft

A 14 év alatti gyermekek és a diákigazolvánnyal rendelkező diákok, Magyarország és az Európai Unió tagországainak nyugdíjas állampolgárai 50%-os kedvezményes belépőjegyet fizetnek.

Jelenleg 3 módon lehetséges belépőjegyet váltani:

– A helyszínen található 2 db automata segítségével. A jegykiadó berendezések több nyelven szolgáltatnak információt és tíz különböző típusú jegyet lehet megvásárolni. Az automaták a Forint érmét, bankjegyet, Euro érmét és bankjegyet fogadnak el. Valamint bankkártyás fizetésre is lehetőség van a Mátyás Templommal szemben lévő berendezésnél.

hb2.jpg

–  csoportos belépőjegy váltásra (minimum 6 fő) egy rövid és egyszerű regisztráció után online is van lehetőség az alábbi linken: www.hbbp.hu

Fontos, hogy a 6 fő vagy annál nagyobb csoport esetén, az arcképes idegenvezetői igazolvánnyal rendelkező idegenvezető díjmentesen mehet be, ezt a rendszer, illetve a helyszínen lévő kollégák tudják biztosítani.

– egyéni jegyek is válthatóak a www.hbbp.hu honlapon keresztül az igényeknek megfelelő fülre kattintva. Ebben az esetben a belépőjegyek ellenértékét bankkártyával tudják rendezni. Egyéni belépőjegy váltásra egy rövid és egyszerű regisztráció után online is van lehetőség.

A belépőjegyekről Áfa-s számla igényelhető.

Áfa-s számla igény esetén kérjük, szíveskedjék Társaságunk elérhetőségeire a jegyeket személyesen Ügyfélszolgálati Irodánkba, postai úton (ebben az esetben az eredeti jegyet kérjük beküldeni) vagy e-mailben eljuttatni a jegyvásárlástól számított 8 naptári napon belül. Az Ügyfélszolgálat címe: Budavári Kapu Kft. Ügyfélszolgálata, 1011 Budapest, Fő utca 15. Elektronikus úton a jól olvasható másolatokat az ugyfelszolgalat@budavarikapu.hu címre szíveskedjenek eljuttatni. Ebben az esetben a számlát is elektronikus levél formájában küldjük el Önöknek. A számla kiállításához az alábbi adatok szükségesek:

–        számlakérő neve

–        számlakérő címe

–        cég esetén a számlakérő adószáma.

Információ

További információkért és felvilágosításért lehetőségük van Kollegánkkal felvenni a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

– Név:  Horváth Márton

– Telefon: +36-20/ 394 9825

– E-mail: halaszbastya@budavarikapu.hu

Translate »