Rólunk

TÁJÉKOZTATÓ INFORMÁCIÓK 2020.07.02-től

Tisztelt Gépjárművezetők!

A 2020. évi LVIII. törvény 69.§ (1) a) pontja értelmében, a helyi közutak, valamint a helyi önkormányzat tulajdonában álló közforgalom elől el nem zárt magánutak, terek, parkok és egyéb közterületek, valamint a várakozási területeinek a járművel történő, várakozási célú használatáért 2020. július 2-tól várakozási díjat kell fizetni!

Megértésüket köszönjük!

Tisztelettel:

Budavári Kapu Kft.

 

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket,

hogy 2020. július 1-től az Áfa tv. és a vonatkozó adatszolgáltatás előírásainak megfelelően, kizárólag érvényes adószám megadásával tudunk ÁFÁ-s számlát kiállítani a Budapest. I. kerület területén történő parkolásról, a szolgáltatás igénybevételét követő maximum 8 napon belül, a parkolójegyek leadása ellenében.

Kérjük, hogy ÁFÁ-s számla igényüket határidőn belül jelezzék, mert azt követően, számla kiállítására már nincs lehetőség.

Együttműködésüket köszönjük.

Budavári Kapu Kft.

 

Keresés az oldalon

Online Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Intézze ügyit online! Az Online Ügyfélszolgálaton a leggyakrabban feltett kérdé-sekre azonnal választ kaphat. 

Parkolási díjtérkép

Budavári Kapu Kft. a Facebookon!

Kövesse a Budavári Kapu Kft-t a közösségi média oldalain is! Értesüljön első kézből a kerületi parkolással kapcsolatos hírekről információról.

 
Ön itt van: Kezdőoldal / Rólunk / Hírek / TÁJÉKOZTATÓ INFORMÁCIÓK 2020.07.02-től