Rólunk

Lovas úti töltő karbantartás 06.18.

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.06.18.-án 8 órától 12 óráig a Lovas úti elektromos töltő karbantartás miatt nem használható.


Tisztelettel:

Budavári Kapu Kft.

Parkolókártyák kivezetése 05.24-től

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 2021. május 24-től az I. kerületben a parkolási díjfizetési lehetőségek közül kivezetésre kerül a parkolókártyás fizetés, ebből kifolyólag parkolókártyát már nem áll módunkban értékesíteni. Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a forgalomban lévő parkolókártyákat 2021. augusztus 31-ig tudják lehasználni.

A már elavult technológiát képező parkolókártyák sok kellemetlenséget okoztak a kártya, illetve a parkolási automatákban elhelyezett kártyaolvasók meghibásodása esetén. A kártyás díjfizetés hátrányai közé tartozott, hogy előre el kellett dönteni, mennyi ideig kíván a gépjárművezető várakozni. Így amennyiben a tényleges várakozási időnél rövidebb időtartamra vásárolta meg a gépkocsivezető a parkolójegyet, ismét el kellett menni az automatához a várakozási időt hosszabbítani, ha pedig túl hosszú időre történt a jegyváltás, a fölös időre befizetett díj elveszett.

Mindezen problémákra megoldást kínál a mobilparkolási rendszeren keresztüli várakozási díjfizetés lehetősége. Ebben az esetben a várakozás megkezdésekor elindított mobilparkolást a járműhöz visszatérve állítja le a járművezető, így csak a tényleges várakozási időt fizeti meg. A parkolási díjfizetés újraindításához nem szükséges a várakozás helyszínére visszatérni, a mobilparkolás bárhonnan újraindítható.

A mobilparkolás ma már számtalan szolgáltatón keresztül hozzáférhető. A jelentős mobiltelefon-szolgáltatókon keresztül éppúgy, mint az erre a területre is specializálódott mobilfizetési szolgáltatókon keresztül. Így a várakozási díjat az említett telefonszolgáltatók ügyfelei fizethetik akár a telefonszámlájukkal együtt utólag, vagy – amennyiben a mobilfizetési szolgáltatókon keresztül parkolnak – egy előre feltöltött egyenleg terhére is. A szolgáltatás időszerűségét és praktikusságát mutatja, az ezt igénybe vevő gépjármű használók egyre növekvő száma. A mobilparkolási rendszer használatával kapcsolatos információkat megtalálhatják a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. honlapján (https://nmzrt.hu/szolgaltatasok/parkolas).

A kerület területén működő és gazdálkodói várakozási hozzájárulással rendelkező ügyfeleink számára a mobilparkolási rendszeren keresztül az Önkormányzat továbbra is biztosítja a rendeletben megállapított kedvezményt.

Természetesen a korábbiakhoz hasonlóan az érmével történő fizetési mód is rendelkezésre áll majd a jövőben.

A parkolókártyák visszavétele a Fő utca 15. szám alatti Ügyfélszolgálatunkon történik, mely alkalommal a kártyán található összegről, valamint a kártyadíjról 30 napos átutalással rendezendő számlát állítunk ki, melyet a Budavári Önkormányzat pénzügyi osztálya egyenlít ki a megadott határidőn belül. Az ügyintézés gördülékenysége érdekében a visszahozott kártyával együtt kérjük, szíveskedjenek a vásárláskor kiállított számlát, vagy annak másolatát, illetve egy nyilatkozatot is csatolni, mely tartalmazza azt a számlaszámot, melyre az utalást kérik, valamint a számlatulajdonos nevét, címét és cég esetén az adószámot is.

Köszönjük szíves megértésüket és közreműködésüket.

 

Tisztelettel:

 

Budavári Kapu Kft.

Ügyfélszolgálata

PARKOLÁSI DÍJFIZETÉS 05.25-tól A VÁR TERÜLETÉN

Tisztelt Gépjárművezetők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány 271/2021. (V. 21.) Korm. rendelete alapján a korábban hozott 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendelet 5. alcíme hatálytalanná válik május 25-én, mely a díjmentes parkolást biztosította.

Ennek következtében 2021.05.25 0:01 perctől a 0-24 órás díjszabással rendelkező PARKOLÁSI, illetve VÉDETT ÖVEZET ismét díjfizetési kötelezettség ellenében használható.

Amennyiben 2021.05.25 0:01 előtt érkezett a Vár területére lehetősége van a díjmentes kihajtásra 2021.05.25 10:00 óráig

A behajtási időpontokat kollégáink folyamatosan ellenőrzik, emiatt előfordulhatnak kisebb torlódások a sorompóknál, ami miatt szíves türelmüket előre is köszönjük.

Amennyiben 05.23-án 0:01 és 20:00 óra között Ön befizetést végzett, kérjük küldje el rendszámát, a befizetés összegét, valamint időpontját a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, a visszatérítés elindítása érdekében.

Budavári Kapu Kft.

Lovas úti elektromos töltő karbantarás

Kedves Autósok!

 

A mai napon 2020.12.04-én 8:00-tól 15:00-ig a LOVAS ÚTON található ELEKTROMOS TÖLTŐ karbantartás miatt NEM MŰKÖDIK!

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

 

Budavári Kapu Kft!

Információ 2020.08.29

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy kerületünkben 2020. augusztus 29-én (szombaton) a parkolás díjfizetéshez kötött.

 

Ügyfélszolgálati Irodánk

- 2020. augusztus 29-én (szombaton) 9:00-13:00-ig nyitva tart.

Megértésüket előre is köszönjük!

Budavári Kapu Kft.

Fő utca 15 - ELMŰ karbantartás

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. augusztus 03-án az Elmű által végzett elektromos munkálatok miatt Ügyfélszolgálatunk a szokásos nyitva tartástól eltérően, 09:00 órától 12:00 óráig zárva tart. Panaszaikat ezen időszakban e-mail útján juttathatják el az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levelezési címre.

Megértésüket köszönjük!

Budavári Kapu Kft.

TÁJÉKOZTATÓ INFORMÁCIÓK 2020.07.02-től

Tisztelt Gépjárművezetők!

A 2020. évi LVIII. törvény 69.§ (1) a) pontja értelmében, a helyi közutak, valamint a helyi önkormányzat tulajdonában álló közforgalom elől el nem zárt magánutak, terek, parkok és egyéb közterületek, valamint a várakozási területeinek a járművel történő, várakozási célú használatáért 2020. július 2-tól várakozási díjat kell fizetni!

Megértésüket köszönjük!

Tisztelettel:

Budavári Kapu Kft.

 

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket,

hogy 2020. július 1-től az Áfa tv. és a vonatkozó adatszolgáltatás előírásainak megfelelően, kizárólag érvényes adószám megadásával tudunk ÁFÁ-s számlát kiállítani a Budapest. I. kerület területén történő parkolásról, a szolgáltatás igénybevételét követő maximum 8 napon belül, a parkolójegyek leadása ellenében.

Kérjük, hogy ÁFÁ-s számla igényüket határidőn belül jelezzék, mert azt követően, számla kiállítására már nincs lehetőség.

Együttműködésüket köszönjük.

Budavári Kapu Kft.

 

Keresés az oldalon

Online Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Intézze ügyit online! Az Online Ügyfélszolgálaton a leggyakrabban feltett kérdé-sekre azonnal választ kaphat. 

Parkolási díjtérkép

Budavári Kapu Kft. a Facebookon!

Kövesse a Budavári Kapu Kft-t a közösségi média oldalain is! Értesüljön első kézből a kerületi parkolással kapcsolatos hírekről információról.

 
Ön itt van: Kezdőoldal / Rólunk / Hírek